Els orígens

La Botiga La Perla es va obrir fa 15 anys, el 4 d'octubre del 1997, al carrer Goya de Granollers, a prop de Barcelona, amb l'objectiu de satisfer la demanda dels aliments de qualitat, proximitat i artesanals. Des de l'inici es va donar molta rellevància als productes a granel, seguint la llarga tradició de les botigues antigues que molts havíem vist de petits. 

La botiga La Perla està lligada a l'antiga farinera La Perla del Vallès que hi va haver durant molts anys al camí Romà. D'aquí ens ve la experiència que ens ha proporcionat un alt coneixement de tots els cereals i productes que venem per fer el pa, pizzes i pastissos a casa.

Sempre hem considerat que l'origen dels aliments és molt important i hem mantingut un bon contacte comercial amb els productors i agricultors de Catalunya, destacant el Vallès i el Maresme per proximitat. Així podem garantir als nostres clients la màxima qualitat a un preu ajustat. Darrerament estem potenciant la fruita fresca de proximitat buscant en cada època la fruita pròpia de la nostra zona.

Sigueu benvinguts!


Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc