· Blog de Cuina ·

Menjar Blanc

Elaboració

  1. Trinxeu les ametlles i deixeu-les reposar unes hores dins de l’aigua i coleu-les amb un drap fins que s’escorri tota la llet d’ametlles.
  2. Poseu la llet d’ametlles al foc amb la canyella, el sucre, la sal i la pell de llimona.
  3. Afegiu-hi el midó diluït amb una mica d’aigua i sense parar de remenar fins que s’espesseixi.
  4. Serviu-ho en safata o en cassoletes.

Variacions:

  • Es pot fer amb llet d’ametlles ja preparada.
  • Es pot deixar les ametlles dins del líquid, sense colar-lo.
  • Es pot substituir el midó per farina d’arròs.
  • Es pot cremar amb sucre com la crema de Sant Josep.

Ingredients

  • 300 g ametlla marcona
  • 100 g de midó o farina d'arròs
  • 1 branca de canyella
  • 1 litre d'aigua    
  • 150 g de sucre
  •  llimona ratllada
  •  una mica de sal
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc