· Blog de Cuina ·

Orxata de xufla

Elaboració

  1. Primerament netejarem bé les xufles fins a deixar-les ben netes.
  2. Posteriorment les deixarem en remull durant 12 hores, canviant l'aigua de tant en tant. Un cop passat aquest temps les tornarem a netejar i les assecarem.
  3. Triturar les xufles amb una batedora junt amb l'aigua, el sucre.
  4. Quan veiem que la xufla està ben triturada, deixarem reposar la mescla a la batedora durant 2 hores.
  5. Quan hagi reposat, passarem la mescla per un colador xinés i després per una tela fina per poder afinar més. La posarem a la nevera com a mínim una hora abans de prendre-la i la servirem ben freda
 

Ingredients

Per a 4 persones:

  • 300 grs de xufles
  • 1,5 litres d'aigua
  • 100 grs de sucre
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc