· Blog de Cuina ·

Panadons d'espinacs

Elaboració

  1. Netegeu els espinacs i renteu-los en dues o tres aigües.
  2. Barregeu la farina amb una mica de sal i després amb el llevat diluït amb l’aigua, l’ou i l’oli.
  3. Treballeu-ho fins fer una massa homogènia.
  4. Amb la massa formeu unes boles una mica més grans que un ou, tapeu-les amb un drap i deixeu-les reposar perquè fermentin.
  5. A banda, barregeu en un bol  els espinacs amb els pinyons i les panses, i salpebreu-los.
  6. Estireu les boles de massa en forma de cercle, i col·loqueu una mica de farciment a cadascun.
  7. Tanqueu el panadó doblegant la pasta per la meitat, de manera que quedi com una mitja lluna, i amb els dits pressioneu les vores per enganxar-les.
  8. Coeu els panadons al forn una mitja hora.

Ingredients

  • 1 kg d'espinacs frescos
  • 50 g pinyons
  • 100 g panses sultanes barrejades
  • 400 g farina
  • 1 ou
  • 10cl d'oli
  • 20 g de llevat
  • 50 cl d'aigua
  • sal/pebre
 
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc