· Blog de Cuina ·

Panallets

Elaboració

  1. Els panellets són unes postres d’origen àrab que nosaltres tenim costum de fer per Tots Sants.
  2. Uns panellets, unes castanyes torrades i una bona mistela del Vallès fan aquesta diada deliciosa.
  3. En un bol poseu el sucre i l’ametlla ratllada de la Perla, remeneu-ho bé i afegiu-hi els ous sense batre. Treballeu aquesta pasta fins que quedi ben fina. 
  4. Deixeu-la reposar 24 hores (si no teniu temps, treballeu la pasta més estona sense deixar que s’estovi massa) i ja teniu a punt la pasta mer dels panellets, el massapà.
  5. Per aquells que vulguin provar-ho, els farem un suggeriment: substituïu l’ametlla per la mateixa quantitat d’avellana i procediu de la mateixa manera. Les avellanes les podeu moldre amb pell. Si la massa us queda massa seca podeu afegir-hi un raiget d’aigua i un altre d’ou.

 

Ingredients

Pata Mare de Massapà:

  • 250 g de sucre de llustre
  • 500 g d’ametlla ratllada
  • 2 ous

Amb aquest massapà ja podreu fer panellets del que vulgueu:

  • 250 g de sucre de llustre
  • 500 g d’ametlla ratllada
  • 2 ous
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc