· Blog de Cuina ·

Salsa de calçots

Elaboració

  1. En un morter o batedora posarem la sal al gust.
  2. Picarem els alls escalivats, hi afegirem les ametlles i les avellanes, hi ho picarem, hi afegirem els tomacons, l'oli d'oliva a poc a poc, sense deixar de batre o picar, fins que veiem que la salsa quedi bé per sucar-hi el calçot (en funció de la quantitat d'oli la podem fer més espesa o mé clara).
  3. Finalment afegirem la llesca de pa torrat, la polpa de la nyora o el pebre vermell.
 

Ingredients

  • Sal
  • 80 cl. Oli d'oliva
  • 1 Cabeça d'alls escalibats
  • 1 All cru 
  • 100 grs. Ametlles torrades 
  • 30 grs. Avellanes torrades
  • 4 o 5 Tomacons escalivats 
  • 1 Llesca de pa torrat i xopat en vinagre 
  • Una polpa de nyora o 2 cullerades de pebre vermell
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc