· Blog de Cuina ·

Arròs amb llet

Elaboració

Bulliu l'arròs uns dotze minuts amb aigua fins que quedi mig cuit. A part escalfeu la llet amb la pell de la llimona i la mitja branca de canyella, quan bulli hi tireu l'arròs colat i ho deixeu bullir dotze minuts més fins que quedi cuit.

Cal remenar-ho evitant que no quedi enganxat.

Quan ja sigui cuit s'hi afegeix el sucre i baixem el foc mirant d'anar-ho dissolent.

Trèiem la pell de la llimona, la canyella i ho posem tot en un recipient individual per presentar-ho. No us heu de preocupar si us ha quedat caldós, perquè a mida que es va refredant , l'arròs absorbeix part de la llet.

Un cop sigui fred podeu escampar-hi canyella en pols per donar-li un aspecte més decoratiu.


Ingredients

  •  200 g d'arròs Carnaroli de Pals
  •  3/4 de llet sencera
  •  1 /2 branca de canyella
  •  100 g de sucre    
  •  1 llimona
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc