· Blog de Cuina ·

Crema Catalana

Elaboració

  1. Poseu en una olla al foc la llet juntament amb una pell de llimona i la branca de canyella. Deixeu-la bullir i apagueu el foc de seguida. Després deixeu-la refredar i coleu-la. 
  2. A banda, separeu els rovells de les clares. En una cassola o cassó, on fareu la crema, i fora del foc, barregeu els rovells amb el sucre i remeneu-ho molt bé fins que la barreja comenci a tornar-se d’un color més clar. 
  3. A part, diluïu el midó amb una mica de llet freda, afegiu-lo als rovells barrejats amb sucre, remeneu-ho bé i afegiu-hi a poc a poc la llet colada. Poseu-ho a un foc molt suau i sense parar de remenar, porteu-ho al punt d’ebullició (heu de vigilar que no us arribi a bullir perquè els ous es tallarien). Poseu la crema en vols individuals i un cop refredada espolseu-hi sucre per sobre; només us queda cremar-lo amb la pala de cremar ben calenta.

Ingredients

  • 6 rovells d’ou
  • 1l de llet
  • 50 g de midó
  • 200 g de sucre
  • 1 branca de canyella
  • 1 pell de llimona
 
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc