· Blog de Cuina ·

Pa de pessic de castanyes

Elaboració

  1. Munteu els rovells amb 125 gr de sucre, a mig muntar afegiru-hi la llet a poc a poc, fins que tripliqui el volum incial.
  2. Afegiu-hi les farines  tamisades i una merenga elaborada amb les clares d'ou i la resta de sucre, muntat prèviament a punt de neu. 
  3. Col·loqueu la barreja dins d'un motlle que haureu untat d'oli i enfarinat.
  4. Coeu-ho al forn a 200 graus uns 30 minuts

Ingredients

  • 60 g. de farina de castanyes
  • 65 ml de llet
  • 7 rovells d'ous
  • 350 g de sucre
  • 8 clares d'ou
  • 250 g de farina de blat
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc