· Blog de Cuina ·

Flam de castanyes

Elaboració

  1. Posem la llet amb la vainilla, que haurem obert fent un tall longitudinal,  a bullir. 
  2. Quan bulli, hi barregem la farina de castanya  i els tres ous. Treiem la vaina i ho triturem  fins que  quedi ben fi. 
  3. Fem caramel en uns motlles, amb aigua i sucre.
  4. Repartim la crema pels diferents motlles  i ja podem preparar-ho per anar al forn
  5. Posem els motlles dins una plata amb aigua calenta i ho posem al forn a 200 graus. 
  6. Tardarà uns 40 minuts, o en tot cas ho punxeu i si la punxa surt neta és que ja està al punt

Ingredients

  • 150 g. de farina de castanyes
  • 500 ml de llet 
  • 1 vaina de vainilla
  • 3 ous
  • 175 g de sucre
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc