· Blog de Cuina ·

Grissinis de Zereal Brot

Elaboració

Per fer amb la panificadora:

  1. Posar dins la farina, la sal, la mel, l'oli i 250 ml d'aigua i procedim a l'amassat. Si veiem que la massa queda dura, hi afegim l'aigua restant i a l'últim minut afegir el llevat.
  2. Treure la massa damunt d'un paper de forn untat amb oli. Aplanar amb les mans i untar-la amb oli. Deixar reposar aproximadament una hora.Escalfar el forn, folrar dues safates amb paper de forn. Desgasificar bé la massa amb les mans i fer un rectangle de 25x45 cm aprox. Tallar la massa amb tires d'uns 2cm d'amplada i 8 cm de llargada. Posar damunt del paper deixant espai entre ells. Enfornar entre 12-15 minuts depenent del forn. Han de quedar ben cuits.
  3. Es recomana posr un vol amb aigua dins del forn i de tant en tant polvoritzar-los amb aigua per tal que quedin més cuixents.
 

Ingredients

  • 500 g de farina de Zereal Brot 
  • 20 g de llevat de forner
  • 280 ml d'aigua
  • 1 cullereta de sal
  • 40 g d'oli
  • 1 cullera sopera de mel
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc