· Blog de Cuina ·

Melmelada Taronja

Elaboració

Recepta dels monjos de Montserrat

  1. Només es fa amb la pell de taronja. 
  2. Treure la pell de les taronges, deixar-les amb aigua durant deu dies, es canvia l'aigua cada dia i al cinquè s'escalda. 
  3. Escaldar: Quan bull l'aigua si tiren les pells i quan arrenca  el bull s'apaga el foc. 
  4. Als deu dies es tallen les pells de la taronja a trossets petits. 
  5. Es barreja un quilo de pell de taronja amb 900 gr de sucre i a foc molt fluix ( no directe ) es fa bullir. Es remena fins que faci almívar. 
  6. També es pot fer amb taronges senceres tallades a quarters i cal rascar una mica la pell per treure la lluentor de sobre,  el procés és el mateix. 
  7. Al final s'hi poden afegir unes gotes de Cointreau.

Ingredients

  • 1kg. de pell de taronja
  • Aigua
  • 900 gr de sucre
  • Unes gotes de Cointreau
Tel. 93 879 63 35
Email: botiga@laperlavalles.cat
Enviar a un amic:

Tots els drets reservats a Productes Alimentaris la Perla. Dissenyat per Albert Francesc